Nyheter

Onsdag 26. mai 2021: Tomm Kristiansen: Afrika – en vakker dag

Velkommen til forelesning onsdag 26. mai kl. 11 på Søgne Gamle Prestegård. Forelesningen er gratis for medlemmer. Andre betaler kr. 100.- Møt opp i tide, alle deltakere må registreres. Hold avstand og bruk munnbind.

Avlysning av forelesningene 14. april og 5. mai
Korona-epidemien har dessverre satt en stopper for alle forelesningene så langt denne våren. Det er fortsatt strenge smittevernrestriksjoner, vi må derfor også avlyse de to siste forelesningene.
(Hilde Lohne Seiler: Hvorfor og hvordan trene når vi blir eldre og Tomm Kristiansen: Afrika en vakker dag). 

Vi vil imidlertid prøve å få forskjøvet forelesningen med Tomm Kristiansen til slutten av mai eller juni. Informasjon om dette vil bli sendt dere på e-post og bli lagt ut på hjemmesiden. 

Årsmøtet 2021
På grunn av smittevernsituasjonen har det ikke latt seg gjøre å avholde årsmøte innen fristen 31. mars 2021. For å sikre løpende drift har derfor styret godkjent årsregnskap for 2020 og vedtatt budsjett for 2021. Alle tillitsvalgtes funksjonstid er prolongert med ett år.  

Årsmelding og regnskap for 2020 finner du under fanen Program. 

Kontingent
Siden det ikke har vært noen aktivitet i vårsemesteret har styret vedtatt å halvere kontingenten for 2021. Krav om innbetaling av kontingent blir sendt i begynnelsen av august. 

Medlemmer som allerede har betalt full kontingent for 2021 får direkte melding fra kasserer om refusjon. 

Riktig god påske! 

Avlysning av forelesning og årsmøte 17. mars 2021
Smittetrykket er høyt i Kristiansand, og kommunen har følgelig vedtatt en rekke tiltak for å få bukt med smittespredningen.
Vi må derfor avlyse forelesningen 17. mars: Randi Eikeland: Flåtten – Hvor redd må jeg være?
Årsmøtet som også etter planen skulle holdes 17. mars, utsettes på ubestemt tid.

Avlysning

Av smittevernhensyn må dessverre forelesningen 17. februar: Per Emanuelsen: Møte med mennesker i krise avlyses. Tiltakene innført av regjeringen for å få kontroll med epidemien og som er fulgt opp av Kristiansand kommune er slik at arrangementer som dette ikke er tillatt. Vi håper fortsatt at øvrige forelesninger denne våren kan gjennomføres som planlagt. Vi vil informere her, på e-post til medlemmene og på Facebook.

Avlysning

Av smittevernhensyn innførte regjeringen ved årsskiftet nye tiltak for å få kontroll med epidemien.  Følgelig må vi dessverre avlyse forelesningen med Kåre Haugaas onsdag 20. januar.  

Neste forelesning onsdag 17. februar med Per Emanuelsen: Møte med mennesker i krise, håper vi vil bli gjennomført som planlagt.  

Program 4. nov 2020

 
Vi har fått Vipps
SiS har nå fått VIPPS – nr 610346. Kan brukes ved betaling av medlemskontingent, eller ved betaling (ikke-medlemmer) på enkelt-forelesninger.
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: